Diensten


Overnachting

*** op dit moment hebben wij alleen nog beschikbaarheid in pension tussen 19 en 29 augustus en 2 en 26 september**

 

Gaat u op vakantie? Gun uw viervoeter dan een fijne vakantie in onze huiskamer! U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat uw hond de juiste, liefdevolle verzorging krijgt.

 

Uw viervoeter kan bij ons rekenen op lange wandelingen, een warme mand, gezonde tussendoortjes en ongelimiteerde aandacht. Lekker zijn eigen vertrouwde voer, of mee-eten met onze KVV vanaf €2,- per dag! Heeft Uw hond medicijnen of allergieën? Geen probleem! 

 

Via de button hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw viervoeter een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Voordat uw viervoeter de eerste keer bij ons komt logeren, maken wij graag even kennis. Dit doen wij door middel van een eerste gesprek bij ons thuis of in een losloopgebied. Is er een klik, dan spreken wij een proefnachtje af. Zo kan uw hond alvast een beetje wennen en kunnen wij zien of de viervoeter in onze roedels past.

 

Brengen en halen op maandag - vrijdag tussen 8:00 en 9:30 of 17:00 en 18:30 

Zaterdag tussen 09:00 en 10:00 of 17:00 en 18:30

Zondag tussen 10:00 en 11:00

Wij werken op afspraak.

 

Bij een verblijf van meerdere dagen bedragen de kosten per dag €25,-

(haal- en brengdag gelden als volledige dag)

Losse overnachting €25,- (brengen in avondblok, halen in ochtendblok)

24-uurs verblijf €35,-

Proefnachtje  €30,- (ochtend tot ochtend)

 

NB; naast de hondenvriendjes die uw viervoeter bij ons zal maken, heeft hij/zij ook het gezelschap van onze kat Jack. Jack is honden meer dan gewend!

 

In verband met de veiligheid van onze gasten nemen wij geen hoog - risico rassen aan.

 


Uitlaatservice

 

Naast de overnachtingen bieden wij ook uitlaatservice aan in Heiloo, Limmen, de Egmonden, Akersloot en Castricum. Ik haal uw viervoeter op en breng deze moe en voldaan weer thuis.

 

Wij lopen in kleine groepen van maximaal 5 honden. Onze wandelingen duren 60 minuten. Door de groepen klein te houden kan iedere hond, jong of oud, genieten van frisse neus, en krijgen zij meer persoonlijke aandacht.  

 

Uw hond wordt opgehaald in onze volledig uitgeruste, geventileerde hondenbus, op maat ingebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen. Tevens voldoet onze bus aan de normeringen voor het VLD certificaat van de RDW.

 

Wij lopen meerdere rondes op een dag, rond 10:00 en 13:00. Bij voldoende animo start er op maandag en dinsdag een avondronde. Houdt u er rekening mee dat uw hond tot maximaal 45 minuten voor aanvang van de wandeling kan worden opgehaald.

De rondes worden aangepast op de behoeften van de groepen. Denkt u hierbij aan een rustige snuffelronde voor de senioren en een wandeling van hogere intensiteit voor onze jonge pubers. 

 

Uw hond dient alle verplichte vaccinaties gehad te hebben. Dit controleren wij graag tijdens onze kennismaking. Welke vaccinaties dit zijn, vindt u bij de algemene voorwaarden, of via onderstaande button. 

 

Wij verwachten dat de hond over een goed passend tuig beschikt. Bij iedere wandeling hangen wij een tag aan het tuig met ons telefoonnummer. 

 

De kosten voor een groepswandeling per hond bedragen €19,50

Gaat uw hond iedere week tenminste 3 dagen mee? Dan betaalt u €18,50 per wandeling.

De tweede hond van dezelfde eigenaar gaat mee voor €18,50

Wilt u dat uw hond eten of medicatie krijgt na de wandeling? Geen probleem! Hiervoor rekenen wij €1,- extra.

Is uw hond niet in staat om mee te gaan in de roedel? In overleg kunnen wij dan een aangepaste ronde aanbieden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Werkt u in bijvoorbeeld de horeca of de zorg, of gaat u een avondje uit? Bij voldoende interesse start er een avondronde. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Let op! Vanwege de veiligheid van zowel mens als dier, wordt er bij extreme gladheid of code rood niet gelopen. Bij code oranje wordt gekeken of de veiligheid in het geding kan komen. Zo mogelijk passen wij hierop de ronde aan.