Reviews

 

“Al jaren breng ik mijn hond met een gerust hart bij Laura. Hij weet de voordeur altijd vol blijdschap te vinden! een echte aanrader”

- Malou 


"Heel fijn dat Tibbe weer een weekje bij Laura mocht logeren. Aan de foto's te zien heeft hij het heel gezellig gehad. Wat ik leuk vind is dat onze hond linea recta richting de voordeur van Laura loopt (lijkt me een heel goed teken), maar gelukkig ook blij is om ons te zien als we hem weer ophalen. Het zorgde voor ons weer voor een zorgeloze vakantie. Dank Laura!"

- Wendy


"Ontzettend blij met Laura en haar vriend. Superlief voor onze Bono en ik kreeg bijna iedere dag een foto van de wandelingen die gemaakt werden. Soms om 7:45 al! Genoeg beweging en aandacht voor onze viervoeter. Hij gaat daar zeker meer komen als we weg gaan. Nogmaals dank namens ons!

- Fam Dekker


"Superoppas! Heb mooie foto's tussendoor gekregen, bos, strand en andere vriendjes gemaakt, met steeds een blij hondenkoppie :) En toen onze terugvlucht werd geannuleerd en we haar later moesten ophalen was dat geen probleem, bedankt!!!"

- Lydia


"Laura onderhield leuk contact over Ayla tijdens de vakantie. Helaas moesten we eerder naar huis. Als Ayla kon praten had ze zeker gezegd dat ze het ook jammer vond! We houden je zeker in gedachten als we nog eens een lieve oppas nodig hebben! Dank je wel Laura!"

- Anita


"Onze Teddy is 4 nachten bij Laura en haar man te logeren geweest en wij en Teddy zijn erg tevreden. Teddy heeft alle aandacht gekregen en wij hebben daar af en toe een berichtje en foto’s van gekregen. Kortom, Laura is echt een topper!"

- Renate


"Onze lieve hond Kay heeft weer een geweldige vakantie gehad bij Laura, hij had een gezellig hondenvriendinnetje en kreeg veel persoonlijke aandacht. Dank je wel Laura!"

- Anne-Margriet