Gaat u op vakantie? Gun uw viervoeter dan een fijne vakantie in onze huiskamer! U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat uw hond de juiste, liefdevolle verzorging krijgt.

 

Uw viervoeter kan bij ons rekenen op lange wandelingen, een warme mand, gezonde tussendoortjes en ongelimiteerde aandacht. Lekker zijn eigen vertrouwde voer, of mee-eten met onze KVV vanaf €2,- per dag! Heeft Uw hond medicijnen of allergieën? Geen probleem! 

 

Via de button hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw viervoeter een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Voordat uw viervoeter de eerste keer bij ons komt logeren, maken wij graag even kennis. Dit doen wij door middel van een eerste gesprek bij ons thuis of in een losloopgebied. Is er een klik, dan spreken wij een proefnachtje af. Zo kan uw hond alvast een beetje wennen en kunnen wij zien of de viervoeter in onze roedels past.

 

Brengen en halen op maandag - vrijdag tussen 8:00 en 9:30 of 17:00 en 18:30 

Zaterdag tussen 09:00 en 10:00 of 17:00 en 18:30

Zondag tussen 10:00 en 11:00

Wij werken op afspraak.

 

Bij een verblijf van meerdere dagen bedragen de kosten per dag €25,-

(haal- en brengdag gelden als volledige dag)

Losse overnachting €25,- (brengen in avondblok, halen in ochtendblok)

24-uurs verblijf €35,-

Proefnachtje  €30,- (ochtend tot ochtend)

 

NB; naast de hondenvriendjes die uw viervoeter bij ons zal maken, heeft hij/zij ook het gezelschap van onze Border Collie Baloe, en onze kat Jack. Jack is honden meer dan gewend!

 

In verband met de veiligheid van onze gasten nemen wij geen hoog - risico rassen aan.