Naast de overnachtingen bieden wij ook uitlaatservice aan in Heiloo, Limmen, de Egmonden, Akersloot, Uitgeest en Castricum. Ik haal uw viervoeter op en breng deze moe en voldaan weer thuis.

 

Wij lopen in kleine groepen van maximaal 5 honden. Onze wandelingen duren 60 minuten. Door de groepen klein te houden kan iedere hond, jong of oud, genieten van frisse neus, en krijgen zij meer persoonlijke aandacht.  

 

Uw hond wordt opgehaald in onze volledig uitgeruste, geventileerde hondenbus, op maat ingebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen. Tevens voldoet onze bus aan de normeringen voor het VLD certificaat van de RDW.

 

Wij lopen meerdere rondes op een dag, rond 10:00 en 13:00. Bij voldoende animo start er op maandag en dinsdag een avondronde. Houdt u er rekening mee dat uw hond tot maximaal 45 minuten voor aanvang van de wandeling kan worden opgehaald.

De rondes worden aangepast op de behoeften van de groepen. Denkt u hierbij aan een rustige snuffelronde voor de senioren en een wandeling van hogere intensiteit voor onze jonge pubers. 

 

Uw hond dient alle verplichte vaccinaties gehad te hebben. Dit controleren wij graag tijdens onze kennismaking. Welke vaccinaties dit zijn, vindt u bij de algemene voorwaarden, of via onderstaande button. 

 

Wij verwachten dat de hond over een goed passend tuig beschikt. Bij iedere wandeling hangen wij een tag aan het tuig met ons telefoonnummer. 

 

De kosten voor een groepswandeling per hond bedragen €19,50

Gaat uw hond iedere week tenminste 3 dagen mee? Dan betaalt u €18,50 per wandeling.

De tweede hond van dezelfde eigenaar gaat mee voor €18,50

Wilt u dat uw hond eten of medicatie krijgt na de wandeling? Geen probleem! Hiervoor rekenen wij €1,- extra.

Is uw hond niet in staat om mee te gaan in de roedel? In overleg kunnen wij dan een aangepaste ronde aanbieden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Werkt u in bijvoorbeeld de horeca of de zorg, of gaat u een avondje uit? Bij voldoende interesse start er een avondronde. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Let op! Vanwege de veiligheid van zowel mens als dier, wordt er bij extreme gladheid of code rood niet gelopen. Bij code oranje wordt gekeken of de veiligheid in het geding kan komen. Zo mogelijk passen wij hierop de ronde aan.